Strona internetowa korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w celu optymalizacji treści dostępnych w naszych serwisach, dostosowania ich do indywidualnych potrzeb każdego użytkownika, jak również dla celów reklamowych i statystycznych. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Więcej informacji na temat plików cookies znajdziesz w dalszej części naszej Polityki Prywatności.
Zamknij

Branża

  • Hotelarstwo / Turystyka

Lokalizacje

  • Władysławowo
    (06-406)

Forma zatrudnienia

  • pełny etat

Pracodawca ma prawo do wcześniejszego zakończenia rekrutacji.

Praca na stanowisku KIEROWNIKA SALI /OUTLET MANAGERA

Władysławowo

, Administracja i Zarządzanie Gwiazda Morza Hotel Managment sp zoo, sk
zakończona
Opublikowane 2019-01-17 15:26:36

Obecnie poszukujemy osób na stanowisko

KIEROWNIKA SALI /OUTLET MANAGERA
Władysławowo

Opis stanowiska

zapewnienie sprawnej obsługi Gościa,

planowanie, kontrolowanie oraz koordynacja działań podległego Personelu w dziale gastronomii,

budowanie pozytywnych relacji z Gościem, poprzez zbieranie informacji odnośnie jego potrzeb oraz dołożenie wszelkich starań, aby zostały one zaspokojone na najwyższym poziomie,

nadzór nad właściwym przygotowaniem punktów gastronomicznych, łącznie z kontrolą wyglądu zewnętrznego Personelu ( obowiązkowy strój służbowy, estetyczny wygląd),

nadzór nad obsługą Gości indywidualnych, grup, imprez, pracy barów, kuchni pod kątem właściwej formy, estetyki, jakości wydawanych potraw jak również kontrolowanie gramatury potraw i napoi,

sprawowanie kontroli wewnętrznej w zakresie odpowiedzialności majątkowej, finansowej oraz prowadzonej dokumentacji przez prowadzenie kontroli sprzedaży,

odbiór utargów, rozliczanie z pobieranej zastawy i bielizny gastronomicznej, kontrola dyscypliny pracy podległego Zespołu

efektywna współpraca z Szefem kuchni, Kierownikami oraz Pracownikami innych działów celem prawidłowego funkcjonowania działu gastronomii

prowadzenie merytorycznej i formalnej kontroli rachunków wystawianych przez Pracowników

dbanie o utrzymanie wskaźnika FC oraz BC na założonym w budżecie poziomie

Wymagania

wykształcenie średnie
wskazane 2 lata doświadczenia pracy z zakładzie gastronomicznym
znajomość technik sprzedażowych oraz interpersonalnych
znajomość oprogramowania Windows, Office, programów gastronomicznych owych.
zapewnienie przestrzegania przepisów i procedur obowiązujących w punktach gastronomicznych

Oferujemy

Umowę o pracę – stałe wynagrodzenie + premia
Elastyczne godziny pracy,
Opiekę medyczną i korzystny pakiet ubezpieczeń
Posiłki pracownicze

Jesteś gotowy pracować w DRUŻYNIE, która się wspiera, a nie rywalizuje, prześlij aplikację klikając w przycisk aplikowania.
Ogłoszenie jest już nieaktywne, nie można na nie aplikować.