Strona internetowa korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w celu optymalizacji treści dostępnych w naszych serwisach, dostosowania ich do indywidualnych potrzeb każdego użytkownika, jak również dla celów reklamowych i statystycznych. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Więcej informacji na temat plików cookies znajdziesz w dalszej części naszej Polityki Prywatności.
Zamknij

Branża

  • Gastronomia

Lokalizacje

  • Nowy Tomyśl
    (64-300)

Forma zatrudnienia

  • pełny etat

Pracodawca ma prawo do wcześniejszego zakończenia rekrutacji.

Praca na stanowisku Szef Kuchni

zakończona
Opublikowane 2021-10-21 12:18:51

Opis działalności firmy

Firma Business Bridge Group Sp. z o.o. jest profesjonalną agencją rekrutacyjną. Współpracujemy z firmami w zakresie poszukiwania najlepszych specjalistów i menedżerów na terenie całej Polski i UE, dbając przy tym o zapewnienie satysfakcjonującej pracy kandydatom.

 

Obecnie poszukujemy osób na stanowisko

Szef Kuchni
Nowy Tomyśl

Opis stanowiska

Obecnie poszukujemy dla naszego Klienta -  obiektu hotelowo - gastronomicznego – osób do pracy, na stanowisku:

 

SZEF KUCHNI

Miejsce pracy: Okolice Nowego Tomyśla/Wolsztyna

 

 

Jakie będą twoje zadania na tym stanowisku pracy:

  • tworzenie atrakcyjnego menu,
  • nadzorowanie i dbanie o wysoki poziom efektywności pracy podległego zespołu, w tym tworzenie grafiku dla personelu,   
  • przygotowywanie receptur i tworzenie dań w oparciu o najwyższe standardy,
  • współpraca z Działem Marketingu przy tworzeniu atrakcyjnych ofert promocyjnych,
  • kontrola i optymalizacja kosztów pracy w kuchni,
  • nadzór nad przygotowywaniem imprez okolicznościowych i firmowych,
  • zarządzanie procesami zamawiania w tym negocjowanie cen z dostawcami, racjonalne gospodarowanie towarami, a także nadzór nad gospodarką magazynową, inwentaryzacjami etc.,
  • utzymywanie i ścisłe przestrzeganie norm sanitarnych, bezpieczeństwa oraz przepisów HACCP,
  • znajomość i przestrzeganie procesów oraz standardów hotelowych, a także ścisła współpraca z Zarządem.

 

Wymagania

Poszukujemy właśnie Ciebie, jeśli:

  • posiadasz min. 2-letnie doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku,
  • masz wykształcenie min. średnie kierunkowe,
  • posiadasz praktyczną wiedzę ze znajomości technik przechowywania potraw, optymalizacji kosztów, HACCP i BHP,
  • gotowanie to twoje zamiłowanie i pasja,
  • posiadasz znajomość kuchni polskiej, międzynarodowej, a także aktualnych trendów kulinarnych,
  • masz doświadczenie w przygotowywaniu dużych przyjęć i bankietów,
  • jesteś energiczny w działaniu, zaangażowany, a także potrafisz zarządzać pracę własną i podległego zespołu,
  • cechują Cię: kreatywność, sumienność, a także dbałość o wysoką jakość i estetykę przygotowywanych potraw,
  • znasz dobrze pakiet MS Office,
  • posiadasz ważną książeczkę sanepidowską.

Oferujemy

Pracodawca oferuje:

  • stałą pracę w oparciu o umowę o pracę lub B2B,
  • pracę w dynamicznym, pozytywnym i kreatywnym zespole,
  • szansę rozwoju zawodowego + szkolenia,
  • odpłatne zakwaterowanie i zniżki pracownicze,
  • możliwość korzystania z atrakcji hotelowych.
Ogłoszenie jest już nieaktywne, nie można na nie aplikować.