Strona internetowa korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w celu optymalizacji treści dostępnych w naszych serwisach, dostosowania ich do indywidualnych potrzeb każdego użytkownika, jak również dla celów reklamowych i statystycznych. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Więcej informacji na temat plików cookies znajdziesz w dalszej części naszej Polityki Prywatności.
Zamknij

Branża

  • Gastronomia

Lokalizacje

  • Rotterdam
    (Niderlandy)

Forma zatrudnienia

  • pełny etat

Pracodawca ma prawo do wcześniejszego zakończenia rekrutacji.

Praca na stanowisku ZASTĘPCA SZEFA KUCHNI

zakończona
Opublikowane 2021-11-12 13:13:16

Opis działalności firmy

Firma Business Bridge Group Sp. z o.o. jest profesjonalną agencją rekrutacyjną. Współpracujemy z firmami w zakresie poszukiwania najlepszych specjalistów i menedżerów na terenie całej Polski i UE, dbając przy tym o zapewnienie satysfakcjonującej pracy kandydatom.

 

Obecnie poszukujemy osób na stanowisko

ZASTĘPCA SZEFA KUCHNI
Rotterdam

Opis stanowiska

 

Firma Business Bridge Group Sp. z o.o. jest profesjonalną agencją rekrutacyjną. Współpracujemy z firmami w zakresie poszukiwania najlepszych specjalistów i menedżerów na terenie całej Polski i UE, dbając przy tym o zapewnienie satysfakcjonującej pracy kandydatom.

Obecnie poszukujemy dla naszego Klienta – firmy cateringowej – osoby do pracy, na stanowisku:

ZASTĘPCA SZEFA KUCHNI- CATERING DIETETYCZNY 

Miejsce pracy: okolice Rotterdam, Holandia

 

Twoje zadania na tym stanowisku pracy:

  • planowanie i nadzór procesu przygotowywania potraw,

  • dbanie o ładny i estetyczny wygląd potraw,

  • koordynowanie pracy kilkunastoosobowego zespołu kucharzy (tworzenie grafików, kontrola pracy, przestrzeganie zasad oraz standardów i procedur firmy),

  • weryfikacja poziomu kosztu surowców zużytych do przygotowywania potraw,

  • współtworzenie nowych dań do menu,

  • tworzenie dobrej współpracy z dostawcami firmy, a także eksploracja rynku w poszukiwaniu nowych dostawców i surowców,

  • sporządzanie zamówień oraz odbiór dostaw.

 

 

Wymagania

 

Poszukujemy właśnie Ciebie, jeśli:

  • posiadasz min. 2-letnie doświadczenie w pracy na stanowisku zastępca szefa kuchni,

  • jesteś energiczny w działaniu, zaangażowany, a także potrafisz organizować pracę własną i podległego zespołu pracowników,

  • umiejętnie komponujesz menu i dobrze potrafisz wyliczyć poziom tzw. food cost,

  • znasz język angielski na poziomie komunikatywnym,

  • znasz podstawy z zakresu dietetyki,

  • cechują Cię: dyspozycyjność, motywacja do działania, umiejętności motywowania zespołu, a także samodzielność w podejmowaniu decyzji.

 

Oferujemy

 

Pracodawca oferuje:

  • zatrudnienie w stabilnej firmie,

  • wysokość wynagrodzenia uzależnioną od doświadczenia,

  • terminowe wypłaty i przejrzyste warunki wynagrodzenia,

  • odbywające się co tydzień narady zespołowe,

  • dietę o wybranej kaloryczności,

  • pomoc w znalezieniu zakwaterowania (w niewielkiej odległości od miejsca pracy),

  • bardzo dobrą atmosferę pracy.



 

Ogłoszenie jest już nieaktywne, nie można na nie aplikować.