Strona internetowa korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w celu optymalizacji treści dostępnych w naszych serwisach, dostosowania ich do indywidualnych potrzeb każdego użytkownika, jak również dla celów reklamowych i statystycznych. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Więcej informacji na temat plików cookies znajdziesz w dalszej części naszej Polityki Prywatności.
Zamknij

Branża

  • Zdrowie/uroda/rekreacja

Lokalizacje

  • Warszawa
    (00-686)

Forma zatrudnienia

  • pełny etat

Pracodawca ma prawo do wcześniejszego zakończenia rekrutacji.

Praca na stanowisku DIETETYK

Warszawa

, Food Investment S.A.
zakończona
Opublikowane 2016-03-16 19:26:25

Obecnie poszukujemy osób na stanowisko

DIETETYK
Warszawa

Opis stanowiska

Food Investment S.A. jest firmą, która specjalizuje się organizacji żywienia zbiorowego w różnego rodzaju instytucjach, jak szpitale, uzdrowiska, szkoły, domy pomocy społecznej, policja czy wojsko. Posiadamy ofertę skierowaną zarówno do podmiotów z sektora publicznego, jak i podmiotów prywatnych, zaangażowanych w organizację żywienia zbiorowego.

DIETETYK WARSZAWA - praca w szpitalu

Wymagania

1. Niezbędne wymagania:
-wykształcenie specjalistyczne na stanowisku dietetyka/ wykształcenie wyższe (preferowane kierunki: żywienie i dietetyka, biologia, chemia i pochodne),
-kwalifikacje umożliwiające pełnienie funkcji dietetyka przy żywieniu zbiorowym,
-zaświadczenie o stanie zdrowia kandydata na ww. stanowisko i zaświadczenie dopuszczające do kontaktu z żywnością oraz z urządzeniami i pomieszczeniami kuchennymi,
-komunikatywność,
-zaangażowanie i inicjatywa w wykonywaniu powierzonych zadań,
-wysoka kultura osobista,
-umiejętność samodzielnej organizacji pracy,
-dobra znajomość zasad komponowania jadłospisów,
-dyspozycyjność,
-doświadczenie w pracy, jako dietetyk mile widziane.

2. Dodatkowe wymagania:
- określanie roli składników pokarmowych w organizmie człowieka,
- określanie norm zapotrzebowania na energię i składniki odżywcze dla różnych grup wiekowych, zawodowych,
-stosowanie przepisów prawa dotyczących wykonywanych zadań zawodowych,
-umiejętność obsługi komputera oraz programów biurowych dla przygotowania jadłospisów, zestawień zapotrzebowania surowców itp.,
-znajomość prowadzenia dokumentacji dietetyka,
-komunikatywność,
-umiejętność współpracy z personelem kuchni, magazynu, zaopatrzenia, księgowości.

3. Zakres wykonywanych zadań:
- prowadzenie dokumentacji żywieniowej,
- planowanie jadłospisów dla poszczególnych grup ludności,
- dobór produktów spożywczych do planowania jadłospisów,
- stosowanie zasady systemu analizy zagrożeń i krytycznych punktów kontroli w produkcji posiłków, ze szczególnym uwzględnieniem zapobiegania chorobom, infekcjom i inwazjom,
- nadzór i kontrola prawidłowości przebiegu procesów technologicznych na wszystkich etapach produkcji potraw z uwzględnieniem systemu analizy zagrożeń krytycznych punktów kontroli,
- zdobywanie zaufania klienta.

Oferujemy

- umowa o pracę,
- możliwość rozwoju osobistego,
- możliwość zdobycia doświadczenia,
- satysfakcję z wykonywanej pracy,
- miła atmosfera pracy,
- praca w młodym zespole,
- godziwe wynagrodzenie,
- możliwość zdobycia doświadczenia.

Prosimy o dodanie Klauzuli: [i]Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dn.29.08.97.roku o Ochronie Danych osobowych Dz.Ust.nr.133 poz.883[/i]
Ogłoszenie jest już nieaktywne, nie można na nie aplikować.